12. KOLO TURŇA n/B - GEM. POLOMA 3 : 0 / 1 : 0 /

27.10.2013 08:03

  

Zostava: Mišina - Marchevský, Grác, Hatvaník, Chochol - Ďuriček, Mar. Gallo, P. Gere, Benedik - Mil. Gallo, Lipták

Striedali: 58. min. Šubovič, 84. min. Kováč

Karty GP: 48. min. Chochol - ŽK

V 12. kole VI. ligy Košicko – Gemerskej skupiny cestovala Gemerská Poloma do Turne n/B. , v ktorej opať nastúpila v oslabenej zostave keď chýbali viaceré opory mužstva. Do zostavy sa po čase  vrátil Marchevský.

Zápas začal rozohrávkou hostí a po pár minútach hry musel zasahovať Mišina. Na druhej strane center Benedika z ľavej strany kryl Rebej. Domáci mali v poli miernu prevahu,  no výraznú šancu si nevypracovali. V prvých minútach bolo v hre hostí dosť nepresnosti. Následne hru spresnili, z čoho mohol ťažiť Gere, no jeho strela tesne minula bránu domáceho gólmana. V 10 minúte sa do brejku dostával Maroš Gallo, ktorý bol v pokutovom území domácim hráčom zozadu faulovaný, no hlavný arbiter z nepochopiteľných príčin pokutový kop nenariadil. Neskor sľubne kopnutý priamy kop Miloša Galla vyrazil jeden z domácich hráčov loptu v pokutovom území rukou, no aj tento moment nechali arbitri zápasu bez povšimnutia. Hostia si v tomto polčase vypracovali ešte dve gólové príležitosti, ktoré však na strelenie gólu nezúžitkovali. V 20. minúte po výrazenej strele a dorážke Ďuričeka vykopol domáci hráč loptu pred bránkovou čiarou. Následne hlavička Gereho otriasla brvnom.V závere polčasu hostia  inkasovali, keď hosťujúci obranca strelu domáceho hráča z 25 metrov nešťastne tečoval do protipohybu Mišinu. Následný brejk domácich zmaril v poslednej chvíli Hatvaník

Do druhého polčasu nastúpili hostia v nezmenenej zostave. V priebehu troch minút hostia inkasovali dva góly po individuálnych chybách v obrane. Druhý gól zápasu padol hneď po rozohrávke a  kombinačnej akcii hostí napálil domáci hráč loptu za Mišinov chrbát. Tretí gól padol následne po chybe v obranných radoch hostí. Hostia sa pokúšali skorigovať stav strenutia. Vypracovali si dve sľubné príležitosti, no Marchevský v dobrej šanci domácu bránu minul. Ďalšiu šancu hostí mal Lipták, ktorý vyrazenú loptu nedokázal presne umiestniť.V ďalšom priebehu domáci hráči hru kontrolovali a zápas dotiahli  do víťazného konca.

Bc. Štefan Tomášik

NAPÍSALI O NÁS TU